You are here

John McCains dobbelt spil - tager offentlig afstand fra rygter, men spreder dem selv

Alt imens John McCain fredag d. 10. oktober tog offentligt afstand fra rygter om, at Barack Hussein Obama var araber, så kører han bag facaden en ondsindet kampagne:

Min oversættelse:
Kvinde (ca. 40 sekunder inde)
Jeg vil stille dig et spørgsmål. Jeg kan ikke tro - jeg har ikke tillid til Obama. Jeg har læst om ham. Han er ikke - han er ikke. Han er.  Han er araber. Han er ikke (John McCain ryster på hovedet og tager mikrofonen fra hende).

John McCain: Nej, frue. Nej frue. Han er en hæderlig familiefader og borger, som jeg tilfældigvis har uoverenstemmelser med i grundlæggende problemstillinger. Det er hvad denne kampagne handler om. Han er ikke.

Se den her:

Eller på Youtube.com : http://www.youtube.com/watch?v=jrnRU3ocIH4

Lidt statistik fra Google om:
Google søgning: 7.340.000 for Obama arab
Google søgning: 11.600.000 for Obama muslim

Men samtidigt begynder optagelser af et udbredt fænomen i USA, nemlig robot opkald til tusindevis af amerikanere at komme på nettet. Robotopkald er korte reklamer afspillet ved opkald til folks telefonnumre og de er endda sådan indrettet, at de venter på telefonsvareren hvorefter de afspilles. På amerikansk kaldes de for "robo call":

Opkaldene, som i denne kommer fra det vestlige Pennsylvania fortæller at Obama har plejet omgang med en terrorist. Som tilmed har slået amerikanere ihjel. Samtidigt smider de det venstreorienterede kort ind om demokraterne.

Hør det her:

Eller på Youtube.com: http://www.youtube.com/watch?v=ManvViFZ4l4

Opkaldet er betalt af McCain/Palin og det republikanske parti.

Sidste link
Via

[Wave Of McCain Robocalls Reported, Some May Violate State Law (Huffingtonpost.com)]

- som kan fortælle, at opkaldene har været foretaget til folk i: Ohio, Colorado, New Mexico, Wisconsin, Pennsylvania, Virginia, Missouri, North Carolina, Florida, Texas, West Virginia, Maine & Georgia

Alt er åbenbart lovligt her i de sidste dage under Præsidentvalget 2008.

Barack Obamas kampagne har endda en hjemmeside, som kun beskæftiger sig med rygterne på: Fightthesmears.com

På denne side beskæftiger de sig med rygtet om at Obama er muslim