You are here

Dansk Folkepartis hidtil mest ulækre stemmefiskeri

Submitted by Nutcracker on 12 October, 2006 - 13:07

Da den såkaldte Muhammed-krise var på sit højeste, gik Dansk Folkeparti stærkt frem i meningsmålingerne, men faldt tilbage til sit tidligere niveau bagefter. Det ærgrer DF, så nu sætter man Danmarks interesser og borgere i direkte fare for at fiske stemmer! Ved at lægge en tegning af Muhammed som pædofil ud på nettet når man samtidig et nyt lavpunkt i sit etiske niveau. Et sådant åndeligt fordærv bør alle danskere, også statsministeren, tage klart afstand fra. Men spørgsmålet er, om det ikke er tid til en kampagne, der kræver ordet ”dansk” tvangsfjernet fra DF's åndelige incest og givet tilbage til dem, det tilhører, nemlig hele det danske folk.

 

Af Claus Piculell

 

Træk en gammel sweater på ...”
Da kunstnergruppen ”Defending Denmark” og Nyhedsavisen afslørede, at ledende medlemmer af Dansk Folkepartis Ungdom anså det som højden af deres morskab at dyste om at tegne de mest hånende karikaturer af Muhammed, havde jeg mest ondt af DFU'erne. Tænk at blive afsløret i at have så lavpandet en humor!

Fra Dansk Folkeparti og DFU's formand kom der stærke protester mod offentliggørelsen, for det var jo billeder fra en 'privat fest'. Man beskyldte Nyhedsavisen for at skade Danmarks interesser for at promovere sig selv. Statsministeren gjorde det, som han burde have gjort under den rigtige karikaturkrise og tog straks afstand fra løjerne, og Udenrigsministeriet meldte, at sagen var under nogenlunde kontrol.

Og hvad sker der så – lige netop på dette tidspunkt, hvor situationen er ved at komme under kontrol, bl.a. fordi også muslimer kender til det at kvaje sig som ung? Dansk Folkeblads redaktør og Dansk Folkepartis pressechef finder pludselig en to år gammel tegning af Muhammed som pædofil frem. Den stammer fra en tysk bog fra 2004 og blev bragt i majnummeret af DF-menighedsbladet, der i følge sin egen hjemmeside ”udgives af Dansk Folkepartis folketingsgruppe”.

Hvis nogen nogensinde noget sted overhovedet kan have tvivlet på, at DF trives ved konfliktmuligheder mellem flertallet af indfødte danskere og det danske muslimske mindretal og kynisk såvel blæser enhver mulig konflikt op og bruger det til stemmefiskeri, så må den lille havfrues skæl falde fra øjnene denne gang!

Den slags politik er i det hele taget dybt utiltalende, men nu er det sågar lykkedes at mobilisere mindretallets storebrødre i udlandet! Første gang sikkert ved en fejl, men denne gang skal man være mere naiv end kvinderne i en Hella-Joof-film for ikke at fatte, at der spilles et uhyggelig farligt spil, hvor vi kan få op mod godt en milliard muslimer som mere eller mindre vrede uvenner.

Efter fem forbandede år ...
Modstanden mod DF har hidtil været spredt og usikker på fødderne. Ikke alene har Venstre og Konservative for at få regeringsmagten måttet gå på kompromis med de holdninger, som de engang holdt højt. Men også især Socialdemokratiet har fumlet rundt, fordi DF vandt en del vælgere fra dem.

Det skyldes dels, at DF også har en pæn facade og en social profil, dels at man dygtigt har spillet på et ægte problem, nemlig om landet kunne klare at tage så mange flygtninge, som vi gjorde, da det var på det højeste.

Men en ting er at føre en saglig debat om det og om at få en succesfuld integration. Det sidste har statsministeren netop selv taget fat på – uanset hvor symbolsk og forsinket hans kampagne end er. Noget andet er den svinestreg, der her er tale om. Også for Fogh må den føles som en kniv direkte i rygmarven.

Socialdemokratiet har længe talt om få sat gang i integrationen, og måske skulle man fremlægge nogen forslag, inden Fogh også overhaler dér!

Under alle omstændigheder må det store flertal af fornuftige danskere kunne samles om at tage afstand fra Dansk Folkepartis uhumske udspil. Dette såkaldte danske parti har svinget taktstokken over meget af den førte politik, især udlændingepolitikken, i fem år.

Spørgsmålet er, om DF ikke nu har afsløret sig selv i en sådan grad, at anstændige borgerlige og folk i midten eller til venstre bør kunne samles om en kampagne mod mindretalsmobning og landsskadelig virksomhed under parolen:

 

Giv os vort flag og vort land tilbage!”

 


CP, 12. oktober 2006.

Kommentarer

Ritzau har udsendt en kort udtalelse fra statsministeren, der dribler udenom at tage afstand fra DF's offentliggørelse af en påstået pædofil Muhammed netop nu. Per Stig Møller følger stort set samme linje.

Fogh siger, her refereret fra Berlingske:
"Jeg har ikke se de tegninger. Regeringen vil ikke gå ind i, at hver eneste gang et eller andet bliver lagt ud på nettet, eller én kommer med en ytring, så skal vi forholde os til det. Hvis vi gjorde det, ville det bare yderligere opmuntre dem, som er ude på at så splid. Men jeg vil da meget gerne gentage det, jeg har sagt mange gange tidligere, at regeringen er imod enhver forhånelse af andre menneskers religion."

Det står i modsætning til reaktionen fra den politiske ordfører for de Konservative, Pia Christmas-Møller, der i går sagde til Berlingske:
"Enhver må finde balancen mellem ikke at give køb på ytringsfriheden og samtidig undgå en ny voldsspiral som resultat af misforståelser og unødvendige provokationer. Når der er brand i gaden, må man finde ud af, om man vil hælde vand eller benzin på bålet."

Det er også et slag i ansigtet på regeringens 'yndlings-perker' ;), Naser Khader, der i Politiken siger:
"Problemet er, at i arabiske medier bliver Dansk Folkeparti fremstillet som et parti, der er medlem af regeringen, fordi de er regeringens støtteparti. Hvis regeringen vil skabe luft til Dansk Folkepartis Ungdom og den seneste krise er det utroligt vigtigt, at man tager skarpt afstand."

vh CP